Maakt rijden geweldig.

BMW Driving Experience

Krijg uw voertuig volledig onder controle, leer een noodstop maken en ontdek het onderscheidend vermogen van de techniek achter originele BMW remmen. Plan uw afspraak en rijd op een parcours in Zandvoort. Hier heeft u de gelegenheid om de verschillen tussen zomer- en winterbanden zelf te ervaren.

Natuurlijk wordt er gedurende de hele dag rekening gehouden met afstand houden conform de richtlijnen voor COVID-19. Wees daarom op tijd met het plannen van een afspraak, er kunnen maximaal 30 personen op een dag terecht. Deze ervaring is exclusief verkrijgbaar in de Ekris webshop.

You're in charge.

Ervaar het verschil van de BMW techniek die tijdens de meest extreme omstandigheden zorgt dat u in control blijft. Behoud optimale grip en leer hoe te handelen om bij winterse gladheid uw voertuig sturing te geven. Exclusief verkrijgbaar in de Ekris webshop tegen gereduceerd tarief.

 

Bestel uw Basic Safety voucher online

 

BMW M Experience

Een BMW M met hoge snelheid onder controle houden: dat klinkt als een uitdaging. Tijdens de BMW M Experience wordt u uitgedaagd om het stuur in handen te nemen van de snelste modellen. Are you up for the challenge? 

 

Bestel uw M Experience voucher

Een onvergetelijke dag.

Pagina gaat verder onder de visual