Elegant en stijlvol.

BMW 3 Serie G20

De nieuwe 3 Serie sedan is sportief, biedt comfort en heeft een aangename rijdynamiek. De slagafhankelijke dempers leggen de auto stabieler op het wegdek.  De strakke lijnen geven de G20 een krachtige en sportieve uitstraling. De grote BMW nieren maken van de voorzijde een echte eye-catcher. De originele M performance parts accentueren het toch al sportieve karakter van deze stoere sedan. 

De innovatie beperkt zich niet alleen tot de buitenzijde. Het interieur kenmerkt zich door het gebruik van premium materialen en nauwkeurige afwerking. De LED-interieurverlichting geeft een exclusieve uitstraling. Bovendien biedt de bagageruimte plaats aan 480 liter bagage en is hiermee een stuk ruimer dan zijn voorganger. Klik op de rode hotspots in bovenstaande afbeelding om direct informatie over het M performance onderdeel te lezen.

Neem de tijd.

Beleving begint bij de subliem vormgegeven BMW's, maar er is meer. Ons lifestyle assortiment is groter dan ooit tevoren. Van elegante dames horloges tot robuuste Motorsport klokken. Neem uw tijd en ontdek welk horloge het best bij uw outfit of BMW past.

 

Bekijk Motorsport heren horloge

Bekijk alle BMW horloges

Laat uw hart sneller kloppen.

Pagina gaat verder onder de visual

Matching lifestyle

Voor de liefhebber.

BMW 3 Serie F30

Bent u de trotse bezitter van een BMW 3 Serie sedan F30? Bekijk op deze pagina de sportieve M performance accessoires voor uw model. In de Ekris Webshop kunt u bovendien eenvoudig in drie simpele stappen filteren op uw model BMW. Gebruik hiervoor uw kenteken, chassisnummer of doorloop drie eenvoudige stappen om direct zichtbaar te maken welke BMW onderdelen voor uw auto geschikt zijn.

Bekijk de BMW 3 Serie F30