Perfecte aerodynamica.

De eerste 2 Serie Gran Coupé.

De M235i Gran Coupe is, met zijn aantrekkelijk en sportief uiterlijk, 306 pk en een 0 tot 100 tijd van maar 4,9 seconden, zeker de M badge waardig.
Een auto die niet alleen in comfort naar werk gereden kan worden, maar ook op het circuit thuishoort. Verder heeft de M235i Gran Coupé ook nog eens het gemak van achterportieren.
 

Het behoudt van het gestroomlijnde uiterlijk en de M rijprestaties, zorgen ervoor dat de M235i Gran Coupe achterdeuren een goede toevoeging zijn.
Het plaatje wordt al helemaal compleet met de naadloos aansluitende, optionele, carbon M Performance onderdelen die zorgen voor een verlaagd gewicht en nog betere prestaties.

M Performance Bandentassen

Of u nu van winter- naar zomerwielen wisselt of andersom. U bent zuinig op uw wielset. Berg uw wielen op in de sportieve M Performance bandentassen. De vier tassen zijn niet alleen makkelijk te dragen dankzij de handgreep, maar ook voorzien van handige markering. Zo weet u ook bij de volgende wielen wissel van welke as het wiel afkomstig is. Geschikt voor velgen van 17 tot 22 inch. De herkenbare Motorsport kleuren en M Performance opdruk maken deze tassen helemaal af.

Bekijk M Performance Bandentassen

BMW M Heren Horloge

Het BMW M Heren horloge is de perfecte aanvulling op een sportieve outfit. Een onmisbaar detail, wat zorgt voor een meer exclusieve uitstraling. Het BMW M Heren horloge is direct herkenbaar als een sportieve M Motorsport accessoire met zijn zwarte wijzerplaat en lichtgewicht en van textiel gemaakte polsband met M Motorsport details. Op de wijzerplaat is ook de datum af te lezen als cijfer.

 

Bekijk dit Motorsport horloge

 

Naar alle BMW horloges

Spectaculair design.

Pagina gaat verder onder de visual