Subliem design, maximaal comfort.

De nieuwe 1 Serie

De nieuwe 1 biedt kwaliteit als nooit tevoren. Ervaar de sportieve rijdynamiek en efficiënte motor. De must-have M performance parts maken deze auto compleet. De carbon diffusor, spiegelkappen en zwarte dakspoiler geven de nieuwe BMW 1 Serie de uitstraling van een circuitauto.

Het lichtgewicht carbon is bovendien extra opvallend dankzij de hoogglans afwerking. Met zijn 5 deuren biedt de BMW 1 Serie verrassend veel ruimte en comfort. Upgrade uw BMW 1 Serie met de originele BMW M Performance accessoires uit de Ekris Webshop. 

Ongekend sportieve look.

Maak uw BMW 1 Serie exclusief, sportief en opvallend met de originele M Performance Zijskirt in hoogglans zwart. Het design van uw stoere 5-deurs wordt hiermee direct naar een hoger niveau getild. Kleine details met een enorme impact. Naast de M Performance Zijskirt zijn er uiteraard nog vele andere accessoires die u in de Ekris Webshop gemakkelijk kunt bestellen en zelfs kunt laten monteren. Klik op onderstaande knop voor alle M Performance Exterieur Accessoires. 

M Performance Zijskirt

M Performance Exterieur

Blijf de concurrentie de baas.

Maak de achterzijde van uw BMW 1 Serie nóg sportiever door het toevoegen van de M Performance Carbon Diffusor BMW 1 Serie (F40). De hoogwaardige M Performance accessoires sluiten naadloos aan en maken uw BMW 1 Serie perfect gestroomlijnd. Naast de M Performance Carbon Diffusor vallen er nog een aantal andere details op. Denk bijvoorbeeld aan de M Performance Carbon Spoiler en uitlaatsysteem. Meer weten over de beschikbare accessoires voor de BMW 1 Serie, bekijk dan onze webshop.  

M Performance Carbon Diffusor

Ekris BMW Webshop

Optimaal genieten tot in de details.

Pagina gaat verder onder de visual

Maak uw BMW nóg sportiever.

Nog meer diverse BMW M Performance accessoires voor uw BMW 1 Serie.

BMW M Performance

M Performance Spoiler Zwart BMW 1 Serie

Spoilers
BMW M Performance

M Performance Aero Flick BMW 1 Serie F40

Aero Flick
BMW M Performance

M Performance Nieren Zwart BMW 1 Serie

Grillen

De BMW 1 Serie F20

Of u nu in het bezit bent van de nieuwste 1 Serie of een oudere BMW, zoals de 1 Serie F20: in de Ekris Webshop vindt u honderden originele M performance accessoires. Met behulp van kenteken, chassisnummer of handmatig te filteren in drie simpele stappen.

 

Bekijk de BMW 1 Serie F20

Naar alle M performance parts exterieur